Ett mediums allvarsord: Rädda planeten – vi kommer att återvända!

Arbetet med att rädda planeten är viktigt! De andliga mästarnas budskap till oss människor på Jorden är tydligt: ”NU ÄR DET BRÅTTOM!” Jorden måste räddas nu – och det är bråttom. Det menar mediet och samtalsterapeuten Ma Stjärnliden som skrivit boken ”Nu är det allvar – rädda planeten – vi kommer att återvända!”.

”Nu är det allvar – rädda planeten – vi kommer att återvända!” av Ma Stjärnliden.

De vill också göra oss uppmärksamma på varför det är så viktigt att förstå den verkliga meningen med våra liv; att vi kommer att återfödas i nya generationer för att utvecklas vidare. Det vi lämnar efter oss vid den fysiska kroppens död, blir vi delaktiga i att ställa till rätta i vårt nästa liv. Det vi inte gör nu får vi ta i tu med senare, det är livets läxor, vilket våra andliga mästare i de högre dimensionerna vill förmedla.

Religionerna har i årtusenden undanhållit viktig information, och ”Gubbröran” har i lika lång tid förorsakat kvinnan förnedring, förakt samt hindrat hennes frihet. Men tänk på att män har varit kvinnor och kvinnor har varit män.

Det kända mediet, Ernst Broberg, sedan många år i andevärlden, berättar med glädje och inspiration i boken om hur de lever sina liv nu, och hur intressant och lärorikt det är på andra sidan. Vi har alla rätt till vår egen tro, och den behöver komma genom frihet så att vi kan utvecklas som medmänniskor. Om detta och mycket mer handlar denna bok, som Ma’s andlige lärare, Glädje, bad henne skriva – för oss!

Under uppväxten kände Ma även av en andlig närvaro som både gjorde henne rädd för mörker samtidigt som den ingav känslan av beskydd och trygghet. Den andliga sidan av livet var inget hon engagerade sig särskilt i – inte förrän den dag då hon upplevde att hon fick en gudomlig kallelse, något som kom att bli en vändpunkt i hennes liv.

– Jag skriver om hur viktigt det är med ömsesidig förlåtelse och försoning att leva i nuet, att visa medmänsklighet och respekt för varandra – vilket förstås även innefattar djurlivet, naturen och vår planet, menar Ma Stjärnliden.

Ma Stjärnliden, ett av Sveriges mest kända medier, ger oss en tänkvärd läsupplevelse.

Ma Stjärnliden, ett av Sveriges mest kända medier, berättar här om hennes uppväxt, sitt liv som medium och förmedlar livsviktiga budskap från andevärlden.
– Det blev en viktig och kär uppgift, som ger GLÄDJE OCH HOPP och nya möjligheter genom pånyttfödelse. Inget är förgäves. Sök och du ska finna, hälsar hon.

Den mycket givande boken ”Nu är det allvar – rädda planeten – vi kommer att återvända!” med ISBN 9789188097972 skriven av Ma Stjärnliden ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.