Kontakta oss

Har du frågor eller synpunkter så får du gärna ta kontakt med Drop a Story!

Ägare

Magnus Eriksson

“Min passion ligger hos människor som gör det de drömmer om och det är detta som lockat mig till Drop a Story. Att vara en del i ett företag som arbetar med människors drömmar och förverkligande av dessa är för mig en ynnest. Min ambition för företaget och för dig är att hitta nya digitala idéer som ska gynna ditt skrivande!”

Ägare och medgrundare

Lotta Roth

“Mitt skrivande är väldigt ostrukturerat, jag vet inte riktigt hur jag ska göra men berättelserna är många. Jag behöver motivation och kunskap samt tid och disciplin. Min dröm är att kunna sitta varje dag och skriva men jag är inte där riktigt än. Boken är dock inte målet utan det är resan genom en bok som är spännande för mig.”

Medgrundare

Jennifer Stenfelt

“Mina historier hamnar i byrålådan för de saknar oftast en början, en mitt eller ett slut, jag blir liksom aldrig nöjd. Vad jag behöver är medskribenter för att färdigställa mina storys och massvis med feedback på mitt skrivande som bekräftar att jag kan och att människor vill läsa det jag skriver! Ge ut en bok är inte syftet, det är en bonus, men jag vill bli läst!

stefanlarsson

Reporter

Stefan Larsson

”Jag har under många år skrivit för tidningen Bas Blekinge och nu skriver jag för Drop a Storys webb. Jag brinner för mötet med människor och försöka förmedla den energi och värme jag oftast möts av vid olika intervjuer. Att jag sedan har föräldrar som genom hela min uppväxt har skrivit har bara varit en bonus. Titta gärna in och läs min mors dikter här hos Drop a Story. Mitt motto är att alla har en historia, en Story, att berätta – låt oss få berätta din!”

Kontakta oss