Dags att skapa din första Story!

Utan att logga in, registrera ett konto, kan du skapa två stories utan kostnad. Om du vill skapa fler och spara dessa externt, inte bara i telefonen, är engångskostnaden 100 kr.

Det finns olika genres att välja mellan men du kan också lägga till egna. I inledningen av varje story väljer du om du vill lägga in en kortfattad synopsis, en kortfattad sammanfattning av din nya kommande berättelse som ger en teeser om vad din berättelse kommer att handla om.

Namnet på din Story kan vara ett arbetsnamn eller om du redan vet vad din bok ska heta, skriv det. Genom att klicka på ikonen kan du också byta ikon. Om du väljer att registrera ett konto (100 kr i engångskostnad) kan du välja en ikon från telefonens bilder eller ta en egen bild. Sen är det bara att klicka på “Skapa Story”.

Du hittar appen på Appstore och Googleplay och den finns på svenska och engelska. Den ändrar automatiskt till engelska om telefonen är inställd på annat språk än svenska. Köp inuti app om du önskar kunna lägga upp fler stories, spara ditt material externt och inte bara i telefonen, välja omslag och kunna maila dig dina betraktelser.