Välkommen till Drop a Storys hemsida!

Äntligen kan vi presentera vår mötesplats för skrivande och läsande människor!

Drop a Story Sweden AB vill erbjuda ett unikt skrivverktyg med spännande finesser. dropastory.se är ett av de första stegen i detta arbete. Vi vill vara en mötesplats för inspiration och kunskap med några stänk av motivation. Välkommen att vara med och påverka och bli en del av vårt community!

Drop a Story kan drabbas av barnsjukdomar nu i början, vilket vi ber er att ha överseende med. Om det är något du reagerar på tveka inte att kontakta oss så vi kan rätta till problemet; info@dropastory.com, tack.

För att denna mötesplats ska bli så bra som vi hoppas, och jobbar för, så kräver det att vi är många som bidrar med våra egna berättelser, tips och idéer. Välkommen med allt du vill dela med dig av till tips@dropastory.com! Skriv gärna ditt namn och vi respekterar om du vill vara anonym men det är viktigt att du låter oss få veta det i så fall.

Inom kort kommer vi att söka skribenter som kan skriva om det egna skrivandet men också delta på och skriva om händelser i sin närhet, kanske du är intresserad? Håll utkik för ansökan!

Vi hörs snart hoppas vi!

Jennifer, Lotta och Stefan