Nu är det dags för det spännande boksläppet från Förlagshuset Siljans Måsar av ”Skiftet”, om inre och yttre omställningar där tretton författare får ordet i 2000-talets versatilaste antologi.

Har vi kunnat ana vår djupare mening med livet, eller är vi fortfarande alldeles för blinda för att se våra möjligheter? Finns det högre syften med de världsomspännande förändringar som sker på jorden just nu? Det globala skiftet påverkar oss alla och får många av oss att tänka om och tänka bortom våra vanligaste tankemönster. Kanske finns det djupare principer som nu pockar på vår uppmärksamhet? Tänk om allting lättar om vi bara överlämnar oss åt vår inre, mer hjärtliga intelligens och dess outforskade sfär?

De tretton medverkande författarna är: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

De delar i denna antologi med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet. Genom berättelserna får vi följa och lära känna uråldrig visdom, naturliga, inre egenskaper och framtida ljuspunkter, och se den nytta och glädje de tillför i dessa omtumlande tider. Författarna tar oss med på både vardagsnära och hisnande resor som kanske kan ge oss en vink om vilka vi är – under och efter ett skifte.

Den efterlängtade antologin ”Skiftet” från Förlagshuset Siljans Måsar möter nu läsarna.
Omslag: Linnea Frank, www.linneafrankart.com

Bokrelease:

24 september i Varberg

3 oktober i Vattumannens bokhandel i Stockholm

17 oktober i Ystad

Boken går att beställa via www.siljansmasar.com