Varmt tack för att du är intresserad av att skriva för Drop a Story!

Vill starta med att förtydliga att vi i dagsläget inte kan betala dig per artikel utan vi erbjuder ersättning för entré och resor. Hoppas du tycker detta är intressant ändå. Vi erbjuder dig såklart gratis marknadsföring till din blogg, webb, dina skrivtjänster och/eller marknadsföra dig som frilansare på vår webb.

För att förenkla hanteringen tänker jag att du ska få välja vad du vill skriva om och hur ofta du känner att du kan bidra. Det enda kravet vi ställer på dig som skribent är att du meddelar när du inte kan leverera som planerat för att livet kom emellan, vilket vi har full respekt för!

https://forms.gle/u2VpuCHWzJCoy3X36

Du ansvarar för att skicka in dina texter till, info@dropastory.com, som läser igenom och godkänner samt meddelar när i tid reportaget, recensionen, storyn kommer att publiceras på https://dropastory.se. Vi ser gärna att du delar dina inlägg, och gärna andras, på egna bloggar, hemsidor, facebook etc i samband med publicering. Du får absolut länka till egna sidor om du har några, vi ska ju sprida skriva-passionen till andra och hoppas att den smittar av sig till många fler.

Viktigt! Du som skribent ansvarar för att fråga personer på foton om deras godkännande att det publiceras i samband med reportage/texter på dropastory.se.

Jo en sak till, om du ska ska resa för att göra en intervju eller delta på ett skrivarevenemang – få det godkänt av mig före så det inte blir att mer än en åker på samma event (skicka gärna länk till eventet om det finns). Då skickar vi en reseräkning som du behöver fylla i för att vi ska kunna bidra med reseersättning och ev. entrékostnad. För att vi ska betala eventkostnader kräver vi såklart minst ett reportage.

Vi ser fram emot ett spännande samarbete och vi hoppas att vi kan stödja dig i din skrivarprocess, bidra till att fler besöker din hemsida men också bidra till att du kan få fler kunder om du erbjuder skrivtjänster redan idag. Vår ambition är att webben är av skrivande människor för skrivande människor – stöd, kunskap, motivation och inspiration för att boosta det egna och andras skrivande!

För din kännedom så håller Drop a Story på att utveckla en app som har fokus på den dramaturgiska kurvan samt en prototyp av ett skrivverktyg som vi önskar utveckla. Spännande tider hägrar!